top of page

BEGELEIDERS

OVER HUISWERKBEGELEIDING

AMSTERDAM-ZUID

OVER-huiswerkbegeleiders zijn allemaal heel verschillend. Van eerstejaars student Klassieke Talen tot docent Spaans in opleiding, gepensioneerd chemicus of gepassioneerde Remedial Teacher; allemaal vormen ze een stukje van de puzzel die OVER heet. Medewerkers van OVER hebben een uiteenlopende achtergrond, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Waar de ene begeleider op OVER veel plezier haalt uit het delen van vakspecifieke kennis, doet de ander dit door leerlingen te ondersteunen bij het "leren leren", plannen en organiseren van schoolwerk. Juist dat maakt ons tot een uitgebalanceerd team, zodat we leerlingen met uiteenlopende hulpvragen zo goed mogelijk kunnen helpen.

We hebben uiteraard een grote gemene deler: een passie voor jongeren en onderwijs. Maar werken bij OVER geeft onszelf ook de kans om ons te blijven ontwikkelen.

Gijs Heuff

Op de schouder van Gijs kun je altijd komen uithuilen, maar vertel hem ook eens een goede grap. Hij is bovendien ervaringsdeskundige op het gebied van AD(H)D, dyslexie en geschiedenis.

Geschiedenis, Maatschappijleer en alle vragen over OVER

Femke Greiner

Aan Femkes alziend oog ontsnapt niks: plannen en organiseren zijn echt haar ding, zowel op de vloer als in jouw agenda. Maar ze wordt ook heel blij van vragen over kunst, (Spaanse) taal en boeken. Olé!

Spaans, Literatuur, (Kunst)geschiedenis, Engels, Nederlands, Duits, Frans, Aardrijkskunde. Specialiteiten zijn tekstverklaren en examenteksten.

Willem Haffmans

Zonder Willem geen planten in de vensterbank, geen vriendschappelijke schop onder je kont, en geen heerlijke salades in de zomer. Deze sarcastische grappenmaker wordt blij van ingewikkelde wiskundige, natuurkundige of biochemische vraagstukken, helemaal als je PWS daar ook nog over gaat.

Wiskunde A/B/C/D, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, ICT, PWS

Eveline Philipse

Weet je wel wat je wilt leren, maar niet hoe? Onze remedial teacher Eveline is jouw springplank. Zij geeft jou een stevige basis door je te leren leren, of je nu een middelbare scholier of een leerling op de basisschool bent.

NL, Eng, Frans, Spaans, Geschiedenis, Aardrijkskunde

Gijs Agasi

Gijs is tegelijkertijd PABO-student en classicus, muziekfanaat en thuis in vele trivia. De examenteksten voor Latijn leest hij voor de lol tijdens de zomervakantie.

Nederlands, Engels, Latijn, Grieks, Frans, geschiedenis, filosofie, wiskunde B en Muziek

Eddy Steeneken

We prijzen ons gelukkig met deze veelzijdige muzikant in ons midden: staat Eddy niet op de planken, dan rockt hij jouw wereld, vanachter het bureau of meekijkend over je schouder.

Nederlands, Engels, Geschiedenis, Aardrijkskunde

Tobias IJland

Tobias voert graag een goed filosofisch gesprek, maar hij wil ook best een andere taal spreken – of het nu die van Cicero of Socrates is. Een minimalist met maximale interesses.

Nederlands, Engels, Duits, Latijn, Geschiedenis, Aardrijkskunde

Roumaysae Azar

Deze dame staat met engelengeduld voor je klaar met al je rekenkundige en economische vragen. Ook over maatschappelijke of levensbeschouwelijke kwesties kun je eindeloos met haar kletsen, dus neem er dan meteen een lekker kopje thee bij.

Nederlands, Engels, Geschiedenis, Maatschappijwetenschappen, Economie, Engels, Wiskunde A

Melin Walet

Melin is Hildas evenknie op zondag, en vult haar daarbij aan op het economische vlak. Deze spring-in-het-veld maakt je dag weer zonnig als het regent, en ze trekt graag een sprintje voor je wanneer nodig.
 

Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Latijn, Duits, Frans, Nederlands, Engels, Economie, Geschiedenis

Bert Nijman

Deze documentairemaker en fotograaf heeft meer van de wereld gezien dan wat je in de atlas ziet staan. Vraag Bert eens uit over zijn kijk op de maatschappij.

Geschiedenis, Maatschappijleer, Aardrijkskunde, Nederlands en Engels

Please reload

bottom of page